Podcast het Valleiorgasme

mei 24, 2022Podcast0 Reacties

Hoe kun je als vrouw genieten van jouw seksualiteit op een vrouwelijke manier, zonder schuld en schaamte. Niet zoals mannen, het najagen van een piekorgasme, je omdraaien en in slaap vallen. Ik neem jou mee in deze weldaad voor JOU; jouw lijf; jouw hart en ziel. Ik vertel jou hoe je de verbinding met je hoofd, hart en bekken gaat maken. In je bekken zit immers jouw seksuele-/levensenergie, je zelfliefde en wie wil daar nu geen gebruik van maken.

Inmiddels is de training in volle gang!
Voor meer informatie over volgende trainingen van het Valleiorgasme stuur een mail naar info@simonemeijerhof.nl

Blogs

Recente blogs

Interview damesweekblad Margriet

Interview damesweekblad Margriet

Via mijn toenmalig ondernemerscoach Ruby Brands kreeg ik de vraag of ik mee zou willen werken aan een interview voor het weekblad de MARGRIET. Het onderwerp was ‘Voor jezelf beginnen na je 60ste’, nou dat was mij op het lijf geschreven. Want zoals op de voorpagina van...