Sexual Healing

Dienstverlening

Sexual Healing Coaching

Disclaimer: Er vinden GEEN seksuele handelingen plaats, dit is een vorm van therapie.

Heb je vragen over je seksualiteit? Voel je je onzeker hierover? Wil je leren voelen? Als vrouw kun je leren om je seksualiteit te omarmen.

Ik kan jou leren om te verzachten, te ontspannen en af te dalen naar jou bekken. Met zachte ogen naar jezelf kijken en je diepste verlangens en gevoelens erkennen en vervullen. Je seksuele en emotionele intimiteit met jezelf herstellen en zo krachtig kwetsbaar gaan worden. Verbinding maken met je hoofd, je hart en je bekken door te leren voelen.

We leven nog steeds in een patriarchaat (een maatschappij waar mannen het voor het zeggen hebben) waarbij ‘seksuele beschaving’ een term / woord is waarvan men de betekenis helaas nog niet kent. Uitbuiten en onderdrukking van vrouwen gebeurt helaas nog steeds anno 2022.

Disclaimer: Er vinden GEEN seksuele handelingen plaats, dit is een vorm van therapie.

Veel vrouwen schamen zich, voelen zich schuldig en lijden in stilte. Ze voelen zich onbegrepen en alleen, ze denken dat ze niet gezien worden en ploeteren zwijgend en lijdzaam door. Het helen van je seksualiteit maakt dat je weer bij je eigen essentie kan, je vrouwelijke seksuele energie en je scheppingskracht.

Wanneer je seksueel geheeld bent kun je voelen hoeveel veerkracht, pit en reserves je in je hebt.
Ontspannen aanwezig zijn in je bekken en vertrouwen op je vrouwelijke intuïtie, je onderbuik gevoel volgen. In overgave zijn. Heerlijk aangenaam warm worden en ontdekken dat je heel bent ondanks alles wat je hebt meegemaakt. Je bent verbonden en al goed zoals je bent. Zonder schuld- en schaamtegevoel genieten van je eigen seksualiteit. Je zult de beste vriendin van jezelf worden. Je gezien en gehoord voelen doordat,  je lichaam hebt leren vertrouwen. Door sexual healing zal de verbinding met je hart en bekken herstellen. Lekker in je vel zitten en je eigenwaarde zal stijgen.

Ik heb sexual healing voor mijzelf gebruikt en kan jou hiermee helpen. De combinatie van lichte betamelijke aanraking (Inner Healing Touch methode®) die je op zielsniveau in contact brengt met je lichaam, samen met holistisch coachen. Voor mij is dit goud waard. De aarde en wij hebben het nodig om vrije beschikking over ons levensenergie te hebben, zodat onderdrukking, grensoverschrijdend gedrag en misbruik stopt.

Jouw lichaam is wijs (wijzer dan je hoofd) en liegt nooit en weet weg, het heeft het beste met jou voor en weet wat je aankunt. Je hoeft niet bang te zijn voor de emoties die vrij kunnen komen schuld en schaamte is herkenbaar voor alle vrouwen. In welk gezin mocht/mag een vrouw kwetsbaar zijn? Waar werd gesproken over vrouwelijke seksualiteit en intimiteit?

Door middel van sexual healing heb ik mijn issues op kunnen lossen. Ik heb doorvoeld, alleen weten is niet genoeg. De levensenergie voel ik door mij heen stromen en maakt dat ik van mijzelf hou. Daarmee kan ik voor jou de veiligheid creëren. Altijd met je kleren aan.

#me too heeft het topje van de ijsberg blootgelegd. Adequate hulp rondom seksuele issues moet in mijn beleving nog helemaal opgang komen.
Voor mij geldt dat essentiële kennis over seksualiteit komt van het Oosten en is in het Westen verloren gegaan.

Sexual Healing is doorweven met Oosterse kennis. Het is een holistisch methode waarbij je vertrouwt op de intelligentie van het lichaam. Je lichaam is je heilige tempel.
Sexual Healing werkt op drie niveaus:
Je Uiterlijk landschap; je beschrijft problemen en de emoties die je voelt.
Je Innerlijk landschap; je wordt je behoeften gewaar en welke gevoelens roept het op.
Je Droom landschap; je vervult je behoeften zodat er heling plaats gaat vinden.

Hoe?

Sexual Healing combineer ik met de Inner Healing Touch methode®. Dit zijn 19 verschillende lichte aanrakingen op je lijf. Deze zachte manier van aanraken brengt je direct naar de authentieke zijn. Je zult voelen hoe belangrijk het is vanuit je Midden voor jezelf te zorgen. Je zult eenvoudig tot op zielsniveau ontspannen. Op een eenvoudige veilige manier. Aanraking is je eerste taal en brengt je diep in je lichaam, daar waar het trauma ligt opgeslagen. De aanrakingen zijn licht en betamelijk en je kleren blijven altijd aan. Er zullen nooit seksuele handelingen plaats vinden.

Wat brengt het jou?

Je zult meer gaan voelen, je wordt ontvankelijker en zachter en juist daardoor krachtiger. Je gaat voelen wat je lijf je te vertellen heeft met al zijn wijsheid en voorkomt dat je in een (eventuele) burn-out belandt. Je gaat de verwoestende uitwerking van grensoverschrijdend gedrag niet langer ontkennen. Je zal je niet langer schamen en je zult voelen dat je geen fout mens bent. Je zult gevoelens van leegte, eenzaamheid en depressie los kunnen laten omdat je begrijpt waar ze vandaan komen. Je herstelt de verbinding met jezelf en voelt: Ik ben nooit alleen. Je zult verlost zijn van geheimen die je niet meer dienen en alleen maar energie kosten. Je voelt je verbonden met je lichaam en gaat er goed voor zorgen. De meeste fysieke klachten zoals spanningshoofdpijn, menstruatieklachten of chronische rugpijn zullen afnemen en kunnen zelfs helemaal verdwijnen. Er zal een continue aanwezige gevoel van geluk ontstaan, misschien wel voor het eerst in je leven. Je voelt je veilig, beschermt en gedragen.