Interview damesweekblad Margriet

mrt 13, 2023Nieuws0 Reacties

Via mijn toenmalig ondernemerscoach Ruby Brands kreeg ik de vraag of ik mee zou willen werken aan een interview voor het weekblad de MARGRIET.

Het onderwerp was ‘Voor jezelf beginnen na je 60ste’, nou dat was mij op het lijf geschreven. Want zoals op de voorpagina van MARGRIET nummer 9 2023 staat: SIMONE: ‘Het voelt alsof ik eindelijk voor mezelf heb durven kiezen’.

Ik werd geïnterviewd door Fleur Baxmeijer een freelance journalist, zij schrijft voor verschillende damesbladen. We hadden direct een stromend email-verkeer en vervolgens een lang telefoongesprek.

Nou ik supertrots natuurlijk toen ik eindelijk de MARGRIET kon kopen waar ikzelf in stond en nog wel met een quote op de voorpagina!

Lees het artikel hier, veel leesplezier.

Blogs

Recente blogs

Podcast – Gastspreker bij Podcast met Ruby

Podcast – Gastspreker bij Podcast met Ruby

Seksualiteit wordt vaak als "stiekem" neer gezet. Ik had zo'n mooi gesprek met Simone. Zij vertelde over de 7 sluiers en de groei naar elkaar toe als geliefden. De liefde en warmte die er bij komt kijken. Er is zoveel meer dan alleen maar recht toe recht aan. Ze geeft...