Reiki

Dienstverlening

Reiki

Reiki is universele levensenergie. Reiki is een reiniging het stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam. Het helpt bij alle kwalen en geeft de ontvanger de steun die het op dat moment nodig heeft. Dat kan het lichaam zijn maar ook, een gedachtenpatroon of emoties. Reiki werkt niet op symptomen maar altijd op het gehele mens. Ik geef jou Reiki door de universele levensenergie stroomt via mij naar jou door.

Wat kun je er van voelen?

Tintelingen in je vingers, warmte, hitte maar ook kou. Mensen met een lagere graad van lichaamsbewustzijn voelen soms eerst helemaal niets. Gevoelens worden vaak verdrongen het contact met het lichaam is wat verloren gegaan. Je mag erop vertrouwen dat Reiki zijn werk doet.

Hoe pas ik het toe?

Met je kleren aan lig je op mijn behandeltafel (kan ook op een stoel). Je krijgt van mij een dekentje over. Ik stem af op de universele levensenergie, wanneer ik de Reiki voel stromen leg ik mijn handen op je lijf. Meestal eerst op je schouders en daarna intuïtief, ik voel wat jou lijf nodig heeft. Soms zal ik voelen dat het fijner is om mijn handen iets boven je lijf te houden. Met behulp van mijn intuïtieve vermogens volgen mijn handen de Reiki energie.

Afsluiten van de behandeling

Aan het eind van de behandeling laat ik jou goed aarden. Alle negatieve energie zal ik afvoeren en zal je knieën en of voeten als laatste behandelen.

Adviezen voor na de behandeling

Goed drinken na de behandeling veel water om de afvalstoffen af te voeren. Het is mogelijk dat je moeheid of hoofdpijn ervaart, zie dat als een teken van het genezingsproces. Maak een lekkere wandeling in de natuur dat helpt om te aarden. Neem een lekkere douche en visualiseer alle negatieve energie die wegstroomt in het doucheputje.

Zijn er bijwerkingen?

Je zou er heel erg moe van kunnen worden bijvoorbeeld wanneer je te veel spanning in je lijf zit. Je ontspant met Reiki en wordt je bewust van je vermoeidheid. Er kan pijn optreden daar waar de Reiki niet goed doorstroomt, een blokkade. Bijvoorbeeld omdat er medicatie is gebruikt om de pijn te verminderen, dus de klacht wordt onderdrukt. Je lichaam is bezig met ‘rommel’ opruimen. Soms gaat je lichaam schokken of transpireren (of je urine stinkt) er komt vastgehouden spanning vrij.

De grondlegger van Reiki is dr. Mikao Usui, geboren in Zuid-Japan op 15 augustus 1865 in het dorpje Yago