Mannen en seksueel grensoverschrijdend gedrag

sep 29, 2022Sexual healing0 Reacties

Op een zaterdagochtend zit ik met mijn zoon (25) en dochter (23) in de auto, dat komt niet zo vaak meer voor en het fijne daarvan is dat onze gesprekken dan snel de diepte ingaan.

Mijn zoon is Formule-1 fan, ik vroeg had je niet graag naar Zandvoort gegaan? ‘Nee mam’: ‘dat is veel te duur, het kaartje en een pilsje zijn niet te betalen’. Daarbij hoorde ik verhalen over dronken mannen en je hebt toch wel gelezen hoeveel aangiftes van seksueel grensoverschrijdend gedrag er zijn gedaan? Dat was ook al in Oostenrijk bij een Formule-1 wedstrijd het geval.
Nou nee, dat had ik niet gelezen.

Vervolgens verteld mijn dochter over een collega (55) die in de groepsapp van het werk, seksueel getinte filmpjes zet en idem opmerkingen maakt in dezelfde app. Die opmerkingen maakt hij echter ook op de werkvloer! Tegen een andere mannelijke collega had hij gezegd: Hoe zou het zijn als we haar (mijn dochter dus) even sandwichen……..
Nou hij mag blij zijn dat ik daar niet bij aanwezig was, gelukkig was de werkgever ook niet zo gecharmeerd van dit gedrag en is hij ontslagen.

Jakkes zeg ik. Ja jullie weten mijn werk(als Sexual Healing Coach) is zo ongelofelijk belangrijk. Mannen ‘denken’ helaas zo vaak alleen met hun onderlijf (piemel) en begrijpen niet wat ze vrouwen daar mee aandoen.
Waarop ik vertelde dat ik de afgelopen tijd ook weer vervelende verzoeken had gekregen: Welke handelingen verricht je allemaal? Doe je ook oliemassages van 60 minuten? En er video-belde een man; Zie ik eerst een mannengezicht en vervolgens een stijve piemel………pppuuuhhhh.
Zo ongelofelijk triest. Vroeger zou ik daar dagen van wakker hebben gelegen en mij af hebben gevraagd; waarom doen ze dat?; wat is er mis met mij???

Mijn zoon zei: Weet je die man die jouw zijn stijve piemel liet zien, beseft zich waarschijnlijk helemaal niet hoe ontzettend schadelijk zijn gedrag is geweest. Ooohh oké, want, zeg ik?
Hij vervolgt, wanneer deze man dit in een groep verteld waar alleen maar mannen bij zijn(op een manier dat het bij voorbaat een “grappig” verhaal is) en zou vertellen dat hij zulk gedrag heeft vertoond zal niemand tegen hem zeggen: ‘Is dat wel verstandig wat jij hebt gedaan?’ ‘Schrikt zo’n vrouw daar niet van?’
Nee, er wordt om gelachen……..

Beseffen mannen die seksueel grensoverschrijdend gedrag vertonen dit echt niet?!? Ik vraag het mij af…..

Er is werk aan de winkel voor mij! Vrouwen in hun kracht zetten! Kennis laten maken met hun Sacred Sexuality: verbinding laten maken met hun vrouwelijke seksuele-levensenergie. Helpen om het zelfvertrouwen te verstevigen. Zichzelf lief te hebben. Genieten van hun eigen lijf. De schoonheid in zichzelf te laten zien. Passie; Bezieling; Energie; Transformatie.

Blogs

Recente blogs

Interview damesweekblad Margriet

Interview damesweekblad Margriet

Via mijn toenmalig ondernemerscoach Ruby Brands kreeg ik de vraag of ik mee zou willen werken aan een interview voor het weekblad de MARGRIET. Het onderwerp was ‘Voor jezelf beginnen na je 60ste’, nou dat was mij op het lijf geschreven. Want zoals op de voorpagina van...