Wandelcoaching

Dienstverlening

Wandelcoaching

Wanneer ik na een intakegesprek met jou aanvoel dat het goed zou zijn dat wij samen een stukje over de dijk gaan wandelen, neem ik jou mee naar buiten.

Waarom?

Buiten zijn geeft zintuigelijke sensaties. Op de dijk voel je de wind op je huid en door je haren. Je voelt het groene gras onder je voeten. Je ziet of het eb of vloed is wat weer te maken heeft met de stand van de maan. Je hoort de vogels boven het water. Je ruikt de frisse lucht. Jij bent één met de natuur. En komt even los van de dagelijkse beslommeringen. Je komt uit je hoofd en kunt wanneer je daar open voor staat voelen. Er ontstaat ruimte in je lijf waar plaats komt voor zelfreflectie, er kunnen emoties los komen.

Je stemming en concentratie verbeteren. Elke dag een aantal minuten wandelen kan holistisch zo waardevol zijn het kan je volledig transformeren. Wandelen doet ‘iets’ met jou! Daarom wil ik graag met jou wandelen en je dit laten ervaren.

Wat nog meer?

Tevens verzorg ik regelmatig groepswandelingen (verschillende afstanden) hou daarvoor ook mijn Insta- Facebook of LinkedInaccount in de gaten.

Soms met aansluitend met een lunch, brunch, diner of buffet of gecombineerd met een workshop.