Over mij

Mijn verhaal

Over mij

Ik ben Simone; een sprankelende vrouw, enthousiast en vol levenslust. In de loop der jaren heb ik een enorme ontwikkeling doorgemaakt in wie ik ben. En dit bewustzijnsproces groeit nog steeds. In alles wat ik doe, zet ik mijn professionele en persoonlijke levenservaring en levenswijsheid in.

Ik heb bijna 40 jaar in de zorg gewerkt. Daarnaast heb ik ook op persoonlijk vlak heel veel meegemaakt. Heel veel verdrietige momenten (overlijden van ouders en (jonge) vrienden, rouw, scheidingen, ziektes en een heftige burn-out), maar gelukkig ook hele mooie dingen (moeder van twee prachtige kinderen en nu samen met de liefde van mijn leven).

Tijdens het werken in de zorg, kwam ik er steeds meer achter dat ik meer te bieden en te geven heb dan volgens de reguliere zorg is toegestaan. Het stoorde me dat er vaak niet verder werd gekeken en ik liep tegen de beperkingen van behandelingen aan. Ik kreeg steeds meer het gevoel dat er meer mogelijk moest zijn. Ik raakte, ook door privé omstandigheden, in een ernstige burn-out en stopte met de baan waar ik zo ongelukkig van werd.

Mijn eigen zoektocht

Ik moest op zoek naar antwoorden. Ik ging diep graven in mezelf om de blokkades te vinden. Zo kwam ik erachter dat de antwoorden in je eigen lijf zitten. Het lukte me meer in balans te komen en rust te vinden. Ik kreeg steeds meer energie en ik voelde deze energie stromen.

Hier moest ik wat mee doen. Zo zou ik eindelijk ook meer verschillende mensen kunnen helpen. Daarom volgde ik de opleiding tot holistisch therapeut en werd ik ingewijd in Reiki. Pas toen was het cirkeltje rond. Ik zag in dat het laten stromen van energie in jezelf zit. Het zit in ieder mens en nu kon ik ook écht anderen helpen. Op deze manier vond ik mijn eigen rust en ontspanning. Een geweldige ervaring! En juist dat gun ik jou! Dat ook jij weer in balans met jezelf komt en dat je in verbinding met jezelf komt te staan.

Wat doe ik?

Als professional help ik mensen die graag gemotiveerd aan zichzelf willen werken. Ik kan daar een schakel in vormen. Ik kan je verschillende soorten behandelingen bieden en laten ervaren. Het doel is dat jij zelf je leven weer op de rit krijgt!

Me time!

Het is zo belangrijk om tijd voor jezelf vrij te maken. Om te genieten. Maar ook om na te gaan waar jij behoefte aan hebt. Wat heb je nodig om weer in balans te komen in je leven en de verbinding met je lichaam te maken? Daar kan ik je bij helpen! Met een coachingsgesprek, met een Reiki behandeling, of gewoon met een mooie wandeling.

Hoe? Samen!

Hoe kan ik jou helpen? Ik wil je helpen door de vinger op de zere plek te leggen. Alleen zo komen we samen tot de kern van je pijn, je klachten of je probleem. Vervolgens wil ik die angel eruit halen.

Hoe? Allereerst door met je in gesprek te gaan en daarbij de diepte in te gaan. Dit in tegenstelling tot de reguliere zorg die veel meer aan de oppervlakte blijft. Ik wil daarom samen met jou graven. Ik ben ervan overtuigd dat de antwoorden in jouw lijf zitten.

Hoe krijgen we die antwoorden boven tafel? Ik gebruik hiervoor de holistische aanpak. Holisme gaat ervan uit dat alles met elkaar samen hangt: je lichaam, je emoties, je mentale gesteldheid, je energie, je spiritualiteit. Dus daar gaan we eerst samen over in gesprek. Ik stel je vragen als:

  • Eet je goed, drink je goed, slaap je goed?
  • Hoe zit het tussen je oren? Zit je lekker in je thuissituatie?
  • Hoe zit je mentaal?
  • Waar word je blij van? Waar sla je op aan?
  • Lukt het je om zelf je glas op peil te houden? Of is het aan het eind van ochtend al compleet leeg?

Maatwerk

Vervolgens maak ik voor jou een plan op maat hoe de behandeling eruit kan komen te zien. Uiteraard alleen als dat voor jou ook goed voelt! Ik kan je bijvoorbeeld tools aanreiken om je weer te laten voelen of om in ontspanning te komen. Of ik kan je een Reiki behandeling geven zodat jij weer de energie in je lijf voelt stromen. Een Reiki behandeling kan jou heel veel geven: niet alleen energie, maar ook rust en ontspanning.

Ieder mens is uniek. Jij. Ik. Iedereen. En allemaal verdienen we het om de beste versie van je eigen leven te leven.

Ik gun jou dat ook!